InvestorS

DecideAct Investor Relations

InvestorS

Tech-bolaget Decideact noteras på First North

November 25, 2020
CET
|

Danska Decideact har ansökt om en notering på First North i Köpenhamn och i samband med noteringen sker en listningsemission.

Teckningskursen är satt till 8,15 danska kronor per aktie. Teckningsperioden är 26 november till 9 december. Totalt tar företaget in 18,5 miljoner danska kronor och emissionen är tecknad till 36 procent inför teckningsperioden. Pre-money-värderingen är 42 miljoner danska kronor. Inga av de existerande aktieägarna säljer aktier.

Decideact har specialiserat sig på lösningar för manuell implementation samt follow-up-strategier i en molnbaserad Strategy Execution Management-plattform.

Lösningen har testats på den isländska marknaden och bolaget bedömer att potentialen för Danmark, Sverige, Norge och Finland är över 500 kunder över tre år. Om bara hälften av målet nås kommer företaget har en årlig abonnemangsintäkt om 56,9 miljoner danska kronor 2023. Det är tio gånger högre än det värde som företaget bedöms ha i slutet av detta året.

Kapitalet som tas in i samband med noteringen kommer att användas för att växla upp försäljningen och marknadsföringen samt supporten.

For further information

Contact

Bo Feierskov
Head of public relations

Email: bf@decideact.net
Tel: +45 78 75 65 50